Word onze
nieuwe flexibele
ambtenaar

Wij doen het om
bij te dragen

Waar doe jij het voor?

Wat kan ik als flexibele ambtenaar?

In een snel veranderende en complexe samenleving is de rol van ambtenaren van onschatbare waarde. Ze beheersen hun vak en zijn uitermate gedreven om bij te dragen aan de maatschappij. Of dit nu op gemeentelijk, provinciaal, of nationaal niveau is. Hun dagelijkse werk heeft direct impact op hun eigen leefomgeving en daar zijn ze met recht trots op.

De moderne samenleving eist een wendbaar overheidsapparaat. Ambtenaren begrijpen dat duurzame inzetbaarheid en flexibiliteit van essentieel belang zijn, voor zowel persoonlijke groei als het behalen van resultaten. Ze blijven niet werken op één plek; door actief te zijn op diverse locaties en binnen verschillende overheidsinstanties blijven ze constant werken aan hun eigen ontwikkeling. Dit doen ze niet alleen om de samenleving beter van dienst te zijn en hun expertise in te zetten waar die nodig is, maar ook om nieuwe ervaringen op te doen. Ze nemen de regie over hun eigen loopbaan en ontdekken niet alleen nieuwe mogelijkheden om bij te dragen aan de publieke zaak, maar ook waar ze zelf toe in staat zijn.

Het Publieke Domein maakt dit alles mogelijk door boeiende opdrachten bij overheidsinstanties te combineren met persoonlijke ontwikkelingskansen en de vertrouwde arbeidsvoorwaarden waar ambtenaren aan gewend zijn. Als flexibele ambtenaar bij Het Publieke Domein ben je namelijk verzekerd van een vast contract, een aantrekkelijk salaris en voortzetting van je pensioen bij het ABP.

De veelzijdigheid aan opdrachten en werkplekken drijft flexibele ambtenaren en wekt hun nieuwsgierigheid naar nieuwe uitdagingen. Ze herkennen niet alleen kansen, ze omarmen ze. Het eindresultaat? Ambtenaren die steeds krachtiger bijdragen aan het algemeen belang en hun loopbaan een vlucht zien nemen. Dát zijn flexibele ambtenaren.

Waarom flexibele ambtenaar worden?

Flexibiliteit

We werken voor 239 verschillende opdrachtgevers. Dit geeft onze flexibele ambtenaren de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan diverse en boeiende opdrachten binnen verschillende overheidsinstanties.

Zekerheid

Onze flexibele ambtenaren hebben de zekerheid van een vast contract, een goed salaris en het pensioen bij ABP.

Ontwikkelen

Onze leertrajecten bieden flexibele ambtenaren de mogelijkheid om te verbreden, verdiepen en actueel te blijven.

Onze flexibele ambtenaren

Vragen?

Ben je op zoek naar een baan of werk je al in de publieke sector? Wil je meer weten over de mogelijkheden en kansen, het dienstverband of heb je een andere vraag? Check in het overzicht of jouw vraag erbij staat.

Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, hetgeen tot een pensioenbreuk en verlies van IKB leidt.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!