Beleidsadviseur WMO

HBO
regio Deventer
16
Sociaal Domein

Over de opdracht

Opdrachtomschrijving
 
Ben jij analytisch en communicatief sterk? Beschik jij over een goede penvoering en weet jij van aanpakken? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren voor de functie van Beleidsadviseur Wmo!
 
Als beleidsadviseur Wmo vervul je een uitdagende rol. Er is geen dag hetzelfde. Je bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en trends binnen het sociale domein. Je weet deze informatie te vertalen naar praktisch beleid en concrete acties.
 
Deze vacature betreft inzet in verband met ziektevervanging.
 
Wat ga je doen?
 • Je houdt je bezig met het actualiseren van de bestaande verordeningen.
 • Je pakt concrete bestaande beleidsvraagstukken op.
 • Je levert een beleidsmatige bijdrage in de (regionale) zorginkoop.
Verantwoordelijkheden
Wat vragen we?
Je beschikt over:
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding met ruime ervaring (minimaal 3 jaar) in de rol van  beleidsadviseur WMO;
 • Je beschikt over werkervaring met de haalbaarheid en uitvoering van visies, beleid en projecten;
 • Je hebt affiniteit met participatie met bewoners, (maatschappelijke) organisaties en ontwikkelende partijen;
 • Je bent overtuigend op basis van je kennis en kunde.
Verder verwachten we het volgende van je:
 • Je bent daadkrachtig;
 • Je bent analytisch;
 • Je hebt een duidelijke visie;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent in staat andere collega’s te inspireren;
 • Je beschikt over een goede politiek bestuurlijke antenne.
Eisen:
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring op het gebied van WMO 
 • bij een gemeentelijke overheid.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
Wensen:
 • Onderstaande blijkt uit uw motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbare werkervaring hebt in het coördineren van complexe en/of grootschalige projecten;
 • Onderstaande blijkt uit uw motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring hebt als beleidsadviseur WMO;
 • Onderstaande blijkt uit uw motivatiebrief: De mate waarin je in teamverband kunt werken en daarbij kritisch adviseur en sparringpartner zijn, met voldoende inhoudelijke kennis.

Het sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt! Na jouw sollicitatie, zullen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Tijdens deze eerste kennismaking verkennen we samen de vacature en de match met jouw achtergrond en ambities.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Tijdens dit gesprek bespreken we ons arbeidsvoorwaardelijke bod en komen we tot een feitelijke arbeidsovereenkomst.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!

Solliciteer direct voor

Beleidsadviseur WMO