Contract en Leveranciersmanager Informatisering en automatisering

HBO
Amersfoort
36
ICT

Over de opdracht

Opdrachtomschrijving

Tijdelijk versterken van Contract en Leveranciersmanagement Informatievoorziening.

Binnen het team contract en leveranciersmanagement is er gedurende aankomende periode behoefte aan extra capaciteit bij de opzet, voorbereiding, aanbesteding en realisatie van contracten op het gebied van informatisering en automatisering. Samen met de Informatiemanagers stem je af over eisen, uitvoering en oplevering en overdracht. Als contractmanager ben je samen met de Regisseur dienstverlening ook verantwoordelijk voor leveranciersmanagement op bestaande contracten en voer je reviews uit op contracten en specificatie. Verder heb je aandacht voor het optimaliseren van interne en externe kwaliteitsborging op de contractdocumenten. Hierbij werk je samen met de contractondersteuner

Daarnaast vragen we jouw bijdrage om met het team te werken aan het (verder) uitwerken, opstellen en implementeren van de contractmanagementstrategie en -plannen.

Je werkt in het ‘product team Contract en leveranciersmanagement’ dat onderdeel is van het team Business Informatiemanagement. Het team bestaat uit de Contract en leverancier manager, de Regisseur dienstverlening en een Contract ondersteuner.

Eisen

  • Minimaal HBO, opleiding contractmanagement CATS CM of vergelijkbaar. Aantoonbaar gearceerd in het CV.
  • 5 jaar relevante recente werkervaring op het gebied van contractmanagement bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur bij gemeenten. Aantoonbaar gearceerd in het CV.

Wensen

  • Relevante recente werkervaring met Aanbestedingen bij de overheid, bij voorkeur Europese aanbestedingen. Aantoonbaar gearceerd in het CV.
  • Ervaring met het opstellen van en werken vanuit SLA, DAP en XLA. Aantoonbaar gearceerd in het CV.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 21 juni 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kun je reageren.

Het sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt! Na jouw sollicitatie, zullen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Tijdens deze eerste kennismaking verkennen we samen de vacature en de match met jouw achtergrond en ambities.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Tijdens dit gesprek bespreken we ons arbeidsvoorwaardelijke bod en komen we tot een feitelijke arbeidsovereenkomst.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!

Solliciteer direct voor

Contract en Leveranciersmanager Informatisering en automatisering