Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

HBO
Regio Arnhem
36
Ruimtelijk Domein

Over de opdracht

Voor een gemeente in de regio Arnhem zijn we op zoek naar een Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling.
 

Wat ga je doen?

  • Je geeft leiding aan ruimtelijke ontwikkelingsprojecten, voor het merendeel woningbouwprojecten.
  • Je begeleidt ontwikkelaars bij het vormgeven van ruimtelijke initiatieven om te voldoen aan gemeentelijke kaders en het afsluiten van ontwikkelovereenkomsten.
  • Door de schaalgrootte van onze gemeente kun jij je bezig houden met ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.
  • Je gaat aan de slag met ruimtelijke vraagstukken en adviseert hierover aan ontwikkelaars, belanghebbenden, collega’s en het bestuur.
  • Je initieert en begeleidt de wijzigingen van het omgevingsplan ten behoeve van de beoogde ruimtelijke ontwikkelingen, in samenwerking met het Regieteam Omgevingsplan.
  • Je adviseert, geeft vorm aan en verricht onderzoek voor het beleid op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast signaleer, analyseer en adviseer je over de consequenties van landelijke ontwikkelingen voor het gemeentelijke beleid. Ook houd je je bezig met regionale afstemming
  • Je adviseert over bezwaar- en beroepschriften en je vertegenwoordigt de gemeente zo nodig.

Eisen:
– U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.
– Uit het CV blijkt dat de kandidaat minimaal 3 jaar* ervaring heeft met projectmanagement van gebiedsontwikkelingen. *Dit mogen lossen projecten zijn echter het totaal dient minimaal 3 jaar te zijn.

Wensen:
– 
Je hebt 5 of meer jaar ervaring met en ruime kennis van het planologisch instrumentarium en WO werk- en denkniveau. U geeft een korte onderbouwing waarom u/uw kandidaat hieraan voldoet.
– Ervaring met woningbouwprojecten is een grote pré en je hebt bij voorkeur een planologische of stedebouwkundige achtergrond. U geeft een korte onderbouwing waarom u/uw kandidaat hieraan voldoet.
– Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig en in staat om draagvlak te creëren op politiek, maatschappelijk en bestuurlijk niveau. U geeft een korte onderbouwing waarom u/uw kandidaat hieraan voldoet.

 

Het sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt! Na jouw sollicitatie, zullen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Tijdens deze eerste kennismaking verkennen we samen de vacature en de match met jouw achtergrond en ambities.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Tijdens dit gesprek bespreken we ons arbeidsvoorwaardelijke bod en komen we tot een feitelijke arbeidsovereenkomst.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!

Solliciteer direct voor

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling