Projectmanager Vastgoed + Huisvesting

HBO
Regio Utrecht
24
Ruimtelijk Domein

Over de opdracht

Opdracht
Deze opdracht is samengesteld uit 2 verschillende projecten:

Het (vernieuwde) crematorium is in 2020 in gebruik genomen. Het is een mooi en duurzaam gebouw. Om de dienstverlening en faciliteiten verder te ontwikkelen moet een inpassingsstudie / haalbaarheidsonderzoek worden uitgevoerd waarin de behoeften, knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen helder worden benoemd, en de kosten worden geraamd. De knelpunten bevinden zich op het vlak van klantbediening, ruimtegebrek, werkruimte en installatiebeheer. De inpassingsstudie / haalbaarheidsonderzoek moet het fundament zijn waarop (bestuurlijke) besluitvorming kan plaatsvinden. Daarbij is politieke sensitiviteit, het overzien van het speelveld en geven van bestuurlijk advies belangrijk. Na besluitvorming moet uitvoering gegeven worden aan de oplossingsrichtingen. Opdrachtverstrekking, begeleiden werken, kwaliteitscontrole, budgetbewaking en afstemming betrokkenen maken dan deel uit van het takenpakket.

Het doel van de renovatie binnen het project is om de cultuurhistorische waarde op een duurzame manier te behouden voor de toekomst. Op basis van een cultuurhistorische waardering en renovatieplan moet het project voorbereid en uitgevoerd worden. De projectleider initieert, coördineert en begeleidt de stappen tot en met de oplevering van de gerenoveerde grafkelders. Dit begint met een aanbestedingsstrategie. Naast de aspecten vraagt de aard van dit project om uiterste zorgvuldigheid en inlevingsvermogen in het betrekken van en communiceren met interne en externe betrokkenen zoals nabestaanden. Ook het aanvragen en verkrijgen van de benodigde vergunningen is een taak van de projectleider. Voor funeraire aspecten is een adviseur op de achtergrond aanwezig.

Eisen:
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring binnen een gemeente;
3. Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement opgedaan in de rol van project- of programmamanager.

Wensen:
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met vastgoedvraagstukken en monumentale renovatieprojecten bij een gemeente;
5. Aantoonbare werkervaring met opstellen van een haalbaarheidsonderzoek / inpassingstudie;
6. Aantoonbare werkervaring binnen het funerair werkveld;
7. Aantoonbare werkervaring met precaire communicatietrajecten;
8. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in een vastgoed opleiding zoals bouwkunde, technische bedrijfskunde.

Geef in het CV duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Je bent proactief, neemt initiatief en houdt tempo in het proces;
  • Je werkt zorgvuldig en bent resultaatgericht;
  • Je hebt een helicopterview, en bent ook zelf uitvoeringsgericht van ‘A tot Z’.
  • Je beschikt over het vermogen om vraagstukken te doorgronden en deze te vertalen in concrete stappen en financiële consequenties;
  • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen bij precaire onderwerpen;
  • Je bent analytisch en samenwerkingsgericht;
  • Je kunt snel schakelen tussen tactisch en operationele niveau en je kan daarbij een bijdrage leveren op deze niveaus;
  • Je bent scherp op de uitgaven en voert actuele financiële overzichten.

Het sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt! Na jouw sollicitatie, zullen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Tijdens deze eerste kennismaking verkennen we samen de vacature en de match met jouw achtergrond en ambities.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Tijdens dit gesprek bespreken we ons arbeidsvoorwaardelijke bod en komen we tot een feitelijke arbeidsovereenkomst.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!

Solliciteer direct voor

Projectmanager Vastgoed + Huisvesting