Werken bij Het Publieke Domein

Van de sector, voor de sector

Ben je werkzaam in de publieke sector en ben je op zoek naar een nieuwe manier van werken? Heb je behoefte aan nieuwe uitdagingen? Dan ben je bij Het Publieke Domein aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat je steeds met plezier, energie en de juiste balans aan een nieuwe opdracht begint. Met alle zekerheden en voorwaarden die jij als ambtenaar gewend bent.

Bij Het Publieke Domein ondersteunen we organisaties in verschillende domeinen, zoals het Sociaal Domein, Ruimtelijk Domein, Finance en ICT. Wij weten welke competenties een ambtenaar nodig heeft om nu en in de toekomst succesvol te zijn in de publieke sector. Wij bieden dus niet alleen talloze mogelijkheden om je op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen, maar ook een duurzame oplossing door middel van een vast contract, een goed salaris én met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen.

Zo blijf jij je ontwikkelen en zorgen wij voor afwisselende opdrachten, waardoor jij iedere dag weer als flexibele ambtenaar vol energie en samen met jouw collega’s van Het Publieke Domein aan het werk gaat.

Word jij een flexibele ambtenaar? Sluit je aan bij Het Publieke Domein.

Wat biedt Het Publieke Domein jou?

Als flexibele ambtenaar heb je veel vrijheid, zodat je zeker weet dat jouw persoonlijke leven en je werk voor de publieke sector in evenwicht blijven.

Als flexibele ambtenaar bij Het Publieke Domein heb je de zekerheid van een vast contract, een goed salaris en het pensioen bij ABP zoals je gewend bent.

Onze flexibele ambtenaren krijgen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan diverse en boeiende opdrachten binnen verschillende overheidsinstanties.

Bij Het Publieke Domein draag je samen met je collega’s actief bij aan een rechtvaardige, inclusieve en welvarende samenleving. Je zet jouw idealen en vaardigheden om in concrete resultaten.

Vragen?

Ben je op zoek naar een baan of werk je al in de publieke sector? Wil je meer weten over de mogelijkheden en kansen, het dienstverband of heb je een andere vraag? Check in het overzicht of jouw vraag erbij staat.

Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de ‘Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein’. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, hetgeen tot een pensioenbreuk en verlies van IKB leidt.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar sollicitaties@hetpubliekedomein.nl en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Via deze link kun je de contactgegevens van onze recruiters vinden en als je dat prettig vindt, direct communiceren via onze chat. We helpen je graag verder!